"Plezier door prestatie, prestatie door plezier."

Het PH Sports-model

Het PH Sports-model zal als de kern fungeren van waar wij de aandacht aan gaan besteden. Naast de techniek (voetbalvaardigheden) zijn wij van mening dat de coördinatie, lenigheid, het uithoudingsvermogen, de snelheid en de kracht (CLUSK) net zo belangrijk is in het hedendaags voetbal. Vandaar dat wij voetballers breder en completer willen helpen in hun ontwikkelingsreis als (prof)voetballer. Onderliggend aan het PH Sports-model zal zelfregulatie een grote rol gaan spelen, met als doel dat de speler “eigenaar” wordt van zijn eigen ontwikkeling. 

Onze kernwaarden

Plezier - Groei

Wij staan voor samen veel plezier ervaren en samen groeien. Groeien in de tools (vaardigheden) van het PH Sports model. Dit door een enthousiaste benadering, een veilige omgeving en om het zelfregulerend vermogen te creëren- en te stimuleren.

Out of the box - Dynamisch

Wij denken graag in creatieve oplossingen en mogelijkheden. Hierin willen wij dynamisch en innovatief zijn. Constant zoekend naar opties om de wensen en behoeften van de spelers te kunnen verwezenlijken.

Oprecht - Aandacht

Wij staan voor een open, oprechte en enthousiaste manier van communiceren. Waarin de voetballer op voldoende persoonlijke aandacht en ondersteuning kan rekenen. Een plek waar niet alleen “voetbalzaken” besproken kunnen worden. Een plek waarin de ouder(s)/verzorger(s) actief worden meegenomen in het proces en de ontwikkeling van de voetballer.

Durf - Lef

Wij staan voor het nemen van keuzes die getuigen van durf en lef. Het vermogen om dit te kunnen uiten, een voetballer die lastige situaties aangaat, geen risico's uit de weg gaat en laat zich niet leiden door angst.

Missie

PH Sports heeft als missie de ontwikkeling van een jeugdvoetballer zinvol meetbaar- en inzichtelijk te maken voor zowel de speler, ouder(s) en trainer(s).

Visie

PH Sports wil de plek zijn in de 3 noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) waar elke jeugdspeler zichzelf optimaal en meetbaar kan ontwikkelen op zijn/haar eigen maximaal haalbare niveau.

Doelstelling

PH Sports wil zoveel mogelijk jeugdvoetballers tussen de 9-16 jaar oud bereiken en verder ontwikkelen d.m.v. het unieke PH Sports-model. Hierdoor ontwikkelen voetballers zich beter, gerichter en completer. Bovendien wordt meetbaar waar de voetballers in
kunnen worden ondersteund.