Pre-Season Small-Group

Hoe ziet het eruit?

NIEUW bij PH Sports!

Deze zomer gaan wij jou helpen om optimaal aan het nieuwe seizoen te beginnen. Samen in een klein groepje van 4, 5, of 6 leeftijdsgenoten, 2 weken lang werken aan je individuele doelstellingen!

Met de Pre-Season Small-Group trainingen ga je in een klein groepje (verschil in leeftijd en niveau is klein) 6 keer samen trainen. Op straat en/of op een Cruijff court veld. Een training duurt 60 minuten.

Je hebt als individu in je groep, per training 15 minuten de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan wat je wilt verbeteren en hoe je dat wilt doen. Je maakt dan als voetballer zelf de oefening(en). Zo kan je een flink gedeelte van de training volledig aan de slag met je eigen individuele ontwikkeldoelstelling(en). Natuurlijk met gerichte ondersteuning van de trainer-coach. Dit biedt ook een mooie kans om het zelfregulerend vermogen te stimuleren- en verder te creëren. Wat ons betreft net zo waardevol als het ontwikkelen van de motorische- en technische vaardigheden.

Maak jij zelf een groepje met je (voetbal)vrienden of teamgenoten?
Dan ben je verzekerd van een plekje! Mocht dat niet lukken, proberen wij een groepje voor je te vormen. Wel geldt: VOL = VOL.

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu snel in via het formulier onderaan de pagina. Elke voetballer van het groepje dient zich in te schrijven via het formulier en dezelfde periode te selecteren. Geef bij “vragen” aan op het moment dat je als individu een extra periode wilt trainen (los van het groepje). LET OP: Vink de gewenste “periode” aan. De specifieke datums per locatie zijn hieronder weergeven.

Tot slot, kan jij of iemand anders van je groepje in de gekozen periode niet op een training aanwezig zijn? Dan delen wij graag een aantal video’s die de voetballer “ter vervanging” kan uitvoeren.

We hopen je snel te zien!

WhatsApp-Image-2022-06-22-at-8.12.09-PM-2

Wanneer?

HEERENVEEN

Periode 1 (6 trainingen):

Week 29:
Maandag, dinsdag &  woensdag 
Week 30:
Vrijdag, zaterdag & zondag 

Periode 2 (6 trainingen):

Week 31:
maandag, dinsdag & woensdag 
Week 32:
Woensdag, vrijdag & zondag

GRONINGEN

Periode 1 (6 trainingen):

Week 29:
Maandag, woensdag en zondag
Week 30:
Maandag, woensdag en zondag

Periode 2 (6 trainingen):

Week 31:
Maandag, woensdag en zondag
Week 32:
Woensdag, vrijdag, zondag

De specifieke tijden worden op een later moment bekend gemaakt. Geef bij het inschrijfformulier aan voor welke periode de inschrijving geldt. Uiteraard kunnen beide perioden gekozen worden, deze zullen qua trainingsvormen van elkaar verschillen. Vink in dat geval beide perioden aan. 

Algemene informatie

Groepsgrootte:
4-6 spelers 
(PH Sports bepaald uiteindelijk
de definitieve groepsindeling)

Leeftijden:
Vanaf 9 jaar oud

Niveau:
Amateur & Professioneel 

Geslacht:
Jongens & Meiden 

Locatie: 
Heerenveen: 
Pim Mulierlaan 1,
8443 DA Heerenveen

Groningen: 
Cruyff Court Donderslaan 159,
Corpus Den Hoorn

Inschrijfformulier