Over mij

Wie is Peter Hoogerwerf?

Al op jonge leeftijd ben ik gestart met het geven van trainingen. Eerst bij   voetbalvereniging VV-SDS in Easterein, hier heb ik verschillende niveaus jeugd getraind. Daarna ben ik trainingen gaan gegeven bij een voetbalschool in Sneek.

Ik studeer aan het CIOS TC2 Voetbal  (sport-opleiding te Heerenveen) waar ik speciaal voor deze richting gekozen heb, omdat het geven van trainingen echt “mijn ding” is en ik het super motiverend vind.

In het huidige seizoen (2019/2020) ben ik actief als trainer-coach bij VV Heerenveen jo12-1 en assistent trainer-coach bij de jo15-1. Dit seizoen hoop ik ook mijn KNVB TC 2 te behalen. 

Ook heb ik bij Fc Utrecht en Fulham FC een week mogen meelopen en een kijkje kunnen nemen in beide jeugdopleidingen

In het seizoen (2018/19) ben ik aangesteld
als assistent-trainer bij SC Heerenveen o11. hier ben ik op meerdere momenten in de week bezig met de talenten uit de jeugdopleiding.

 


“Succes is opgebouwd uit mislukking na mislukking
zonder het verlies van enthousiasme”

11 Replies to “Over mij”

 1. Peter combineert vakmanschap, enthousiasme en de juiste persoonlijke benadering. Dit maakt hem een zeer sterke personal voetbaltrainer-coach.

 2. Echt de moeite waard. Mees vindt het geweldig leuk om met Peter te trainen. Volle aandacht van een uitstekende trainer die pedagogisch goed onderlegd is en steeds weer in staat is om uitdagende trainingen te verzorgen. We rijden er graag een eindje voor om!

 3. Ik heb nog maar 4 trainingen gehad bij PH Sports, maar ik vind het nu al 1 van mijn beste trainers die ik gehad heb. Hij blijft enthousiast, ook al heeft hij al 3 trainingen achter de rug. Ook motiveert hij mij om dingen beter te doen op de trainingen. Verder kan je met hem lachen en vraagt hij naar dingen buiten het voetbal om. Gewoon een toptrainer die hopelijk ver gaat komen!!!!!!!

 4. Elke training leer ik weer nieuwe dingen en is het nieuwe uitdaging met plezier en enthousiasme!

 5. Een op een trainingen van 60 minuten. je maakt stappen op elk gebied. hele fijne trainer ook waar je mee kan lachen en tegelijk ook ontzetten veel van leerd kijk uit naar volgende training!💪

 6. PH trainingen zijn altijd een mooie uitdaging. Werken aan verbeter punten op een professionele en goed onderbouwde manier. Kerstvakantie voorbij gevlogen. Op naar 2021

 7. Ik heb al een tijdje training bij deze top trainer en heb daarbij al veel vooruitgang gemaakt. Peter is een hele gemotiveerde trainer die bij iedereen het beste eruit wil halen. De trainingen zijn gevarieerd en gericht op het verbeteren van je zwakte punten.

 8. super leuk en leerzaam iedere keer wat anders alles. Volle bak en je wordt steeds beter!

 9. De trainingen bij PH Sports zijn altijd top! Originele oefeningen en 100% aandacht!
  Peter’s aanstekelijke enthousiasme en kennis maken je echt een betere voetballer!
  Pepijn gaat altijd met veel plezier naar de individuele of “kleine groepstrainingen!! 👍⚽️

 10. Individuele trainingen gegeven door Peter zijn een mooie afwisseling op de groepstrainingen. Een op een 60 minuten volle bak geeft super veel voldoening. Mart kan niet wachten op de volgende training!

 11. Ik heb een paar trainingen gevolgd en ga met grote sprongen vooruit! Bedankt Peter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *