Over PH Sports

PH Sports is in 2018 opgericht. Vanaf dat moment streeft PH Sports ernaar voetballers specifieker, breder en completer te helpen met hun ontwikkeling als voetballer. Uit ervaringen is gebleken dat voetballers graag willen werken aan hun persoonlijke doelen en hier dan ook maar al te graag energie in willen steken. Voetballers die bij de huidige voetbalvereniging weinig tot geen uitdaging ervaren, meer persoonlijke aandacht willen en de wil hebben om constant beter te worden, kunnen terecht bij PH Sports. 

PH Sports kan dit faciliteren en ziet zichzelf als een “tool” om de wensen en behoeften van de speler(s) te kunnen verwezenlijken. Net als de voetballer(s) maakt PH Sports ook ontwikkelingen door. Wil jij ook weten waar PH Sports voor staat? Waar we naartoe werken? Klik dan op onderstaande knop! 

Voor welke voetballers zijn de PH Sports activiteiten?

PH sports richt zich met name op de (amateur)jeugdvoetballers tussen de 9-16 jaar oud, voetballers die wonen in de omgeving van Groningen en Heerenveen. Specifiek voor de voetballers die: 

– Veel plezier ervaren door (samen) te voetballen 
– Willen werken aan persoonlijke doelstellingen
– Extra persoonlijke aandacht willen 
– Gedisciplineerd zijn
– Durf & Lef hebben 
– Gemotiveerd zijn

Het PH Sports team

gelicentieerde trainer-coaches

Peter Hoogerwerf

Eigenaar & trainer-coach

Op dit moment ben ik student aan de Hanzehogeschool, hier volg ik de AD Sport opleiding. Daarnaast ben ik Co trainer-coach van SC Heerenveen O12. Voor mijn werkzaamheden binnen SC Heerenveen, heb ik in verschillende rollen- en functies ervaringen op mogen doen binnen o.a. G.S.V. Be Quick 1887, SC Cambuur, en VV Heerenveen. In 2021 heb ik mijn KNVB UEFA-B (TC-2) in ontvangst mogen nemen. 

Ik ben een “voetbaldier” met een enorme passie voor (individuele) ontwikkeling, dit zowel op het gebied van technische vaardigheden, motorische vaardigheden als op het gebied van zelfregulatie. Ik pleit ervoor dat de voetballers in een veilige, positieve en uitdagende omgeving, zichzelf verder kunnen ontwikkelen op hun eigen maximaal haalbare niveau. Ik kan dan ook enorm geniet van het (onderlinge) proces. 

Mijn doel? Zoveel mogelijk jeugdvoetballers tussen de 9-16 jaar oud bereiken en verder ontwikkelen d.m.v. het unieke PH Sports-model. Zodat jeugdspelers binnen de ontwikkeling meetbaar, beter, gerichter en completer ondersteund kunnen worden. Uiteraard vanaf het begin tot aan het einde met een grote glimlach! 

Bram Zijl

Trainer-coach

Mijn naam is Bram Zijl, geboren in Winschoten en al zo’n 15 jaar woonachtig in Groningen. In het dagelijks leven studeer ik aan de Hanzehogeschool en daar volg AD sport en zit ik in mijn laatste jaar. Daarnaast was ik al 5 jaar jeugdtrainer bij G.S.V Be Quick 1887, sinds dit seizoen ben ik assistent-trainer bij SC Heerenveen O11. 3 jaar geleden heb ik mijn UEFA-C diploma mogen ontvangen en mijn doel is om op volgend te gaan starten met mijn UEFA B.

Mijn passie voor het begeleiden van jonge voetballers is al vroeg begonnen. Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar de technische en motorische handelingen binnen het voetbal. Die vooral bij de jongere leeftijden centraal staan. Daarbij vind ik de sociaal-emotionele
ontwikkeling belangrijk binnen een groep belangrijk.

Mijn doel binnen training is niet direct voetbal gerelateerd. Het doel is dat de spelers met een lach naar de training komen en met een lach weer naar huis gaan

Wat zeggen de spelers en ouders over PH Sports?