Motivated

Hoe ziet de module eruit?

Samen in een klein groepje van 4, 5, of 6 leeftijdsgenoten 12 weken lang motivated werken aan je individuele doelstellingen! 

Binnen deze module ga je binnen een klein groepje waar het verschil in leeftijd en niveau klein is, 8 keer a.d.h.v het PH Sports-model samen trainen op straat en/of een Cruijff court veld en gezamenlijk 2 keer de individuele testen uitvoeren. Daarnaast krijgt elke voetballer een persoonlijke intakemoment en evaluatiemoment (beide online), om o.a. de individuele doelstellingen te formuleren en te evalueren. 

Om ervoor te zorgen dat zowel de voetballer, de ouder(s) en trainer(s) nauw betrokken blijven in en bij het ontwikkelingsproces van de speler, hebben wij een online spelersprofiel ontwikkeld. Hierin zijn o.a. de testuitslagen terug te vinden, daarnaast zal het zelfregulerend vermogen (verder) ontwikkeld worden door o.a. frequent korte vragen na elke trainingssessie. Dit zal leiden tot meer bewustwording met als doel, dat de speler “eigenaar” wordt van zijn eigen ontwikkeling.  

In het kort:

1 | intake (20 min)
1 | PH Sports T-Shirt
1 | evaluatie (20 min) 
1 | uniek spelersprofiel
2 | testen (60 min per moment) 
8 | straattrainingen (90 min per training)

Spelersprofiel

Hierin zijn o.a. de testuitslagen terug te vinden, daarnaast zal het zelfregulerend vermogen (verder) ontwikkeld worden door o.a. frequent korte vragen na elke trainingssessie. Dit zal leiden tot meer bewustwording met als doel, dat de speler “eigenaar” wordt van zijn eigen ontwikkeling.  

Wanneer?

Bij de pagina “agenda” zijn de (beschikbare) momenten (dagen-tijden) te vinden.
De inschrijving is pas definitief op het moment van betaling. 

Algemene informatie

Wat is de investering?
De kosten zijn €169,99 p.p.

Groepsgrootte:
4-6 voetballers
(PH Sports bepaald uiteindelijk
de definitieve groepsindeling) 

Leeftijden:
9-16 jaar oud

Niveau:
Amateur & Professioneel 

Geslacht:
Jongens & Meiden 

Locatie: 
Heerenveen: 
Pim Mulierlaan 1,
8443 DA Heerenveen

Groningen: 
Cruyff Court Donderslaan 159,
Corpus Den Hoorn

Inschrijfformulier